Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@01:02:32 GMT

ثبت‌نام ۱۵۰ هزار نفر در سجام طی فروردین ماه

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۹۷۳۳۰

ثبت‌نام ۱۵۰ هزار نفر در سجام طی فروردین ماه

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از ثبت‌نام بیش از ۱۵۰ هزار نفر طی فروردین ماه امسال در سامانه سجام خبر داد و گفت: این شرکت مرکزی این آمادگی را دارد که سودهای سنوات گذشته شرکت‌ها را دریافت و به حساب سهامداران واریز کند.

به گزارش ایران آنلاین ، «محمد باغستانی» امروز (جمعه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا از ثبت‌نام بیش از ۱۵۰ هزار نفر در سامانه سجام طی نخستین ماه سال ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: اقدامات مختلفی در دستور کار سازمان بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قرار گرفت که لازمه انجام این تصمیمات جدید، ثبت‌نام سهامداران در سامانه سجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحت تاثیر چنین اتفاقی تعداد ثبت‌نام کنندگان در این سامانه از رقم ۴۰ میلیون سهامدار عبور کرد.

وی با اشاره به قانون بودجه سال ١۴٠١ مبنی بر الزام ناشران ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار برای پرداخت سود سهام خود از طریق سامانه سجام در سال ۱۴۰۱، اظهار داشت: زیر ساخت‌های فنی و سخت افزاری این امر مهیا شده است، اما سهامداران باید هر چه سریع‌تر در این سامانه ثبت‌نام کنند تا شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بتواند امسال سود ناشران را از طریق اطلاعات سامانه سجام پرداخت کند.

باغستانی با بیان اینکه سال گذشته ۲۹۰ شرکت سود سهام خود را از طریق اطلاعات سامانه سجام پرداخت کردند، گفت: از ابتدای امسال هشت شرکت سود سهام خود را از طریق این سامانه پرداخت کرده‌اند و پنج شرکت نیز در مراحل تکمیل مدارک و فرایندهای اجرایی پرداخت توزیع سود خود از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قرار دارند.

تکمیل زنجیره پرداخت سود سهام

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تلاش کارشناسان و متخصصان شرکت سپرده‌گذاری مرکزی پرداخت سود سهامداران حقوقی شرکت‌ها نیز فراهم شده است تا زنجیره پرداخت سود سهام شرکت‌ها تکمیل شود.

وی با بیان اینکه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی سود ۹۴ درصد سهامداران شرکت پلیمر آریا ساسول را روز چهارشنبه گذشته پرداخت کرد، گفت: برای نخستین بار سود سهامداران حقوقی یک شرکت شامل صندوق‌های سرمایه گذاری، سبدگردان ها و .. از طریق سمات به حساب آنها واریز شد.

باغستانی افزود: سهامدارانی که سود شرکت پلمیر آریا ساسول به حساب آنها واریز نشده است، می‌توانند با ثبت نام و احراز هویت در سامانه سجام، سود خود را از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی دریافت کنند.

تحقق یکی از آرزوهای دیرینه سهامداران

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی با بیان اینکه یکی آرزوهای دیرینه سهامداران بازار سرمایه به زودی برطرف می‌شود، گفت: دریافت سود سنواتی شرکت‌ها یکی از دغدغه ها و مطالبات اصلی سهامداران در طول سال‌های اخیر بود که خوشبختانه این شرکت زیرساخت‌های فنی لازم را برای رفع این مشکل فراهم کرده است.

وی با اشاره به نامه سازمان بورس و اوراق بهادار به همه ناشران بازار سرمایه مبنی بر اجرایی شدن فرآیند پرداخت مطالبات سنواتی سهامداران (سودهای رسوب شده) اضافه کرد: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی این آمادگی را دارد که سودهای سنوات گذشته شرکت‌ها را دریافت و به حساب سهامداران واریز کند که به طور حتم این موضوع منجر به افزایش رضایتمندی سهامداران خواهد شد.

تکذیب آغاز ثبت نام مشمولان جدید سهام عدالت

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی انتشار برخی اخبار مبنی بر آغاز ثبت‌نام مشمولان جدید سهام عدالت را تکذیب کرد و اظهار داشت: هنوز ساز و کار و فرآیندهای اجرایی این طرح مشخص نشده است، به طوری‌که واجدین شرایط باید منتظر اطلاعیه‌های رسمی مراجع ذیصلاح در این زمینه باشند.

وی تصریح کرد: متاسفانه در روزهای اخیر برخی افراد سودجو با اعلام آغاز ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت، مبالغی را از افراد دریافت کرده‌اند که آنها نباید در دام این گونه کلاهبرداران گرفتار شوند.

باغستانی گفت: سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) با هدف ایجاد سامانه ای یکپارچه، فراگیر و ارائه خدمات مطلوب به سهامداران بازار سرمایه راه اندازی شده است.


انتهای پیام/


 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی پرداخت سود سهام سامانه سجام ثبت نام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت

تین نیوز

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی تر می شد. عده ای نیز صبر می کردند و از تفاوت قیمت نوسان گیری می کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می تواند جلوی سو استفاده های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت های ارزی با کندی مواجه می شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می گذرد و نمی توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی گردد. به این ترتیب می توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه تر و قابل مدیریت تر شود.

پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی های بانکی انجام می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • رتبه دوم تردد بین استانی به بوشهر رسید