Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سهامداران در سال ۱۴۰۰ به دلیل اعتمادهای از دست رفته نسبت به بازار سرمایه و ترس از دست دادن سرمایه های خود در این بازار، دیگر تمایل چندانی برای ورود به بازار سهام و نیز سرمایه‌گذاری در این بازار نداشتند.

ارزش معاملات در آن زمان و نیز آمارهای ارائه شده از سوی شرکت سپرده‌گذاری در زمینه احراز هویت سهامداران در سجام؛ گواه از بدبینی سرمایه‌گذاران نسبت به بازار سهام و نیز جایگزین کردن دیگر بازارهای موازی برای سرمایه‌گذاری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاملات بورس بعد از گذر از دوران هیجان که طی ۲ سال گذشته تحت تاثیر اقدامات اشتباه دولت سابق وارد مدار نوسانی شده بود، از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم رنگ آرامش را به خود دید و به دنبال تصمیم‌گیری‌های درست این دولت تا حدودی نوسانات کاذب در این بازار فروکش کرد.

مسوولان حاضر در دولت فعلی از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ و از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم از هیچ تلاشی برای تغییر نگاه سرمایه گذاران به بازار سرمایه دریغ نکردند و طی این مدت کوتاه حسن‌نیت و نگاه متفاوت خود به بازار سرمایه را در مقایسه با دولت دوازدهم از طریق انجام اقدامات مختلف مانند حذف قیمت‌گذاری دستوری نشان داد.

ابتدا اثر مثبت اقدامات انجام شده از سوی دولت سیزدهم بر روی تابلوی معاملات بورس نشان داده نشد و چندان توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب نکرد، اما به‌مرور و از اسفندماه گذشته انعکاس تصمیمات درست مسوولان دولتی بر بازار نمایان شد و شاهد بازگشت صعودی دوباره به معاملات بازار سرمایه بودیم.

به‌مرور و به دنبال تصمیمات مثبت اتخاذ شده از سوی دولت سیزدهم، نگاه سهامداران به این بازار تغییر کرد و بار دیگر با ورود سرمایه‌های خود به  بازار سرمایه، این بازار را به‌عنوان مکان نخست سرمایه‌گذاری‌ها انتخاب کردند.

طبق ایجاد چنین روندی در بازار، آمار ارائه شده از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه حاکی از اتمام دوران بدبینی نسبت به بازار و بازگشت روزهای خوش به بازار سرمایه است.

طبق این گزارش منتشر شده، احراز هویت توسط سهامداران در سامانه (سجام) در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ با رشد ۶۳ درصدی همراه بود و تعداد سهامداران در احراز هویت از ۲۰۵ هزار نفر سهامدار عبور کرده است.

بر اساس اطلاعات گزارش ماهانه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در خصوص اردیبهشت‌ماه امسال، تعداد ۳۰۳ هزار و ۳۷ ثبت‌نام از سوی سرمایه‌گذاران حاضر در بازار سرمایه در سامانه «سجام» صورت‌گرفته که در مقایسه با اولین ماه سال جاری  با رشدی بیش از ۱۰۰ درصدی (معادل ۱۵۱ هزار نفر) و تعداد احراز هویت شده‌ها نیز با عبور از ۲۰۵ هزار سهامدار در این ماه به ۲۰۵ هزار و ۱۶۲ مورد رسیده که در مقایسه با فروردین‌ماه سال جاری  با رشدی بیش از ۶۳ درصدی (معادل ۷۹ هزار نفر) مواجه شده است.

برچسب‌ها بازار سهام بورس سازمان بورس و اوراق بهادار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار سهام بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سهام بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سرمایه سرمایه گذاران دولت سیزدهم احراز هویت شده از سوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم

حسن روحانی اظهار داشت: آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

به گزارش سایت حسن روحانی، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

وی گفت: «در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده در حالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود، اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم، اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.»

دیگر خبرها

  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی